Válaszd a nyugalmat a váratlan helyzetekben is!

Nem szereted a bizonytalanságot? Ne aggódj! Az Allianz melletted áll!

Jöjjön bármilyen váratlan helyzet, az Allianz életbiztosítások mellé köthető kockázati fedezetekkel magadat és családodat is biztonságban tudhatod. Szerződésedet akár otthonodból, személyes találkozó nélkül is megkötheted a távoli ügyfél-azonosítás segítségével.

Ha 2021.05.12. és 2021.06.30. között regisztrálsz és elfogadod a marketing nyilatkozatot, 10% kedvezménnyel* köthetsz Gondoskodás Programok életbiztosítást, valamint nyereménysorsolásunkban is részt vehetsz!** 3 db PHILIPS AC2729/50 Series 2000i 2 az 1-ben légtisztító-párásítót sorsolunk ki azok között, akik 2021.05.12. és 2021.06.30. között Életprogramok vagy Gondoskodás Programok életbiztosításra legalább egy kockázati fedezettel biztosítási ajánlatot írnak alá és azt a biztosítónak eljuttatják, valamint a szerződésük 2021.08.31-ig létrejön.

Neked csak annyi a teendőd, hogy regisztrálj, és fogadd el a marketing nyilatkozatot, ezt követően tanácsadónk 3 napon belül felveszi veled a kapcsolatot.

A sorsolás időpontja: 2021. szeptember 6.

* A szerződésre fizetendő díjból, azaz a kockázati fedezetek költségéből kerül levonásra.
** A regisztráció és a marketing nyilatkozat elfogadása kizárólag a 10% kedvezményre jogosít, a nyereményjátékban való részvétel további feltételekhez kötött.

Életkor*
+36

+36(00) 000-0000
Sportolok legalább heti 1 alkalommal
* Kötelező

Minden eshetőségre felkészülve – Allianz kiegészítő kockázati biztosítások

Legyen szó balesetről vagy betegségről – Az Allianz kiegészítő kockázati biztosításai az alábbi esetekben biztos segítséget nyújtanak

Kérjük, csúsztassa a táblázatot balra a további csomagokért.
 
Életprogramok
Életprogramok - Euró
Gondoskodás Programok
Életbiztosítás
Baleseti halál
Baleseti rokkantság
Baleseti műtét
Kritikus betegségek
Rokkantság
Műtéti térítés
Kórházi napi térítés
Orvosi ellátás
Genetika+
Rákdiagnosztika és orvosi betegvezetés
Babaváró
Baleseti eredetű csonttörés, csontrepedés

Tanácsadóink segítségével lehetőséged van a megadott kiegészítő biztosítások figyelembe vételével egyedileg összeállítani a számodra szükséges biztosítási védelmet, élethelyzettől függően. A szerződést pedig személyes találkozás nélkül, akár otthonról is megkötheted.